Partners

Voor partners

Bent u een organisatie die zich verbonden voelt met het verbeteren van de gezondheid van kinderen? Stichting Run for Sense gelooft sterk in de kracht van partnerschappen en gezamenlijke inspanningen. Op deze pagina kunt u lezen op welke manieren u ons kunt ondersteunen. Er zijn verschillende mogelijkheden en pakketten, al naar gelang uw wensen en mogelijkheden.

Uiteraard krijgt u als partner van Run for Sense prominente aandacht. Deelnemers delen hun resultaten dagelijks op het Run for Sense platform, én via sociale media. De naam van uw organisatie kan zodoende dagelijks een miljoenenpubliek bereiken.

180.000 kinderen met overgewicht

12% van de bijna 1,5 miljoen lagere schoolkinderen in Nederland lijdt aan overgewicht. Dat zijn bijna 180.000 kinderen. Bij de deelname van slechts 100.000 basisscholieren draagt uw organisatie dus al bij aan het weer op gezond gewicht brengen van 12.000 kinderen.

Het streven van Stichting Run for Sense is alle lagere schoolkinderen in Nederland te laten deelnemen. Vierenzeventig procent van de lagere scholen heeft positief gereageerd op de eerste plannen.

Bekijk onze partner pakketten:

Partner Pakket brons

Partner Pakket brons

(onbeperkt aantal beschikbaar)

€ 250,- per jaar

Partner Pakket Zilver

Partner Pakket Zilver

(onbeperkt aantal beschikbaar)

€ 5.000,- per jaar

Partner Pakket Goud

Partner Pakket Goud

(beperkt aantal beschikbaar)

€ 10.000,- per jaar

Partner Pakket Diamant

Partner Pakket Diamant

(slechts éénmaal beschikbaar)

€ 15.000,- per jaar